Ingrediente pentru gazpacho andaluz:
500 gr rosii
1 ardei
1 ceapa alba
3 castraveti
1 felie de paine alba
1 catel mic de usturoi
10 ml otet alb
30 ml ulei de masline extra virgin
50 ml apa
verdeturi italiene Kotanyi
sare si piper negru proaspat macinat Kotanyi
Spalam legumele,curatam ceapa si usturoiul si rupem painea in bucatele.Pastram cateva bucatele pentru decor. Introducem toate ingredientele in mixer si mixam. Condimentam supa si o servim rece,ornata cu bucatelele de legume.
Mai jos este si varianta video:
Sunteti cele mai frumoase si mai vrenicute maruntele din lume........... Va pupam.
ReplyDeleteLasa ca si Sabina e tare priceputa si vine si imediat ajunge si juniorul la masa!
DeleteFoarte organizate so ordonate maruntelele tale, felicitari! Pupici :)
ReplyDeletece bine-mi pare ca asta e impresia pe care o dau:) Pupici si de la noi.
DeleteMinunate maruntele ai! Sa-ti traiasca si sa te incante cu multe retete!
ReplyDeleteIti multumesc,dar sa stii ca eu mult nu apuc sa mananc,ce-i facut de mana lor se pare ca e mai gustos si ptr mine ramane doar putin,de gustat.
Delete