Tuesday, February 18, 2014

Prajitura cu branza Rudy sau Turos Rudi

Anul trecut,la intalnirea bucatarasilor de la Satic, am gustat o prajitura foarte buna ,facuta de cineva tare drag noua,Ruxy. Mama ne gateste de multe ori retetele ei,dar de data aceasta ne-a venit si noua randul sa incercam una dintre ele.
Prajitura cu branza Rudy este foarte usor de preparat, veti vedea din video-ul nostru ca nu necesita pregatire speciala si chiar si un copil o poate pregati.

Gasiti reteta dupa care ne-am inspirat aici, iti multumim Ruxy pentru o asa prajitura delicioasa si o sa mai tragem cu ochiul la retetele tale. Noi am redus cantitatea de zahar,voi puteti pune toata cantitatea daca o preferati mai dulce.


Ingrediente:
Pentru aluat:
400 gr faina
250 gr unt
150 gr zahar
1 galbenus
1 pachetel praf de copt
2 linguri de cacao
Pentru umplutura:
750 gr branza de vaci
3 oua
125 gr zahar
un baton de vanilie Kotanyi



Mod de preparare:
Intr-un bol punem ingredientele pentru aluat si amestecam cu lingura. Folositi un bol mai adanc.
In alt bol,punem ingredientele pentru umplutura si amestecati. Adaugati bobitele de vanilie.
Luam o tava si o acoperim cu hartie de copt. Punem jumatate din aluat,adaugam umplutura de branza si terminam cu restul de aluat.
Dam tava la cuptor si coacem prajitura 45 de minute.

Si la sfarsit va invitam sa vizionati si filmuletul.



1 comment:

  1. Este o prajitura foarte , foarte buna. Bravo furnicute harnicute :* :*

    ReplyDelete