Tuesday, July 31, 2012

Gazpacho Andaluz

O supa foarte potrivita cand afara este canicula,noi am mai denumit-o si "supa salata". Cu cat ne uitam mai mult prin Cartea Regala de Bucate ,observam cat de usor sunt de realizat retetele. Mai urmeaza cateva,foarte curand.


Ingrediente pentru gazpacho andaluz:
500 gr rosii
1 ardei
1 ceapa alba
3 castraveti
1 felie de paine alba
1 catel mic de usturoi
10 ml otet alb
30 ml ulei de masline extra virgin
50 ml apa
verdeturi italiene Kotanyi
sare si piper negru proaspat macinat Kotanyi

Spalam legumele,curatam ceapa si usturoiul si rupem painea in bucatele.Pastram cateva bucatele pentru decor. Introducem toate ingredientele in mixer si mixam. Condimentam supa si o servim rece,ornata cu bucatelele de legume.



Mai jos este si varianta video:



6 comments:

  1. Sunteti cele mai frumoase si mai vrenicute maruntele din lume........... Va pupam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lasa ca si Sabina e tare priceputa si vine si imediat ajunge si juniorul la masa!

      Delete
  2. Foarte organizate so ordonate maruntelele tale, felicitari! Pupici :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ce bine-mi pare ca asta e impresia pe care o dau:) Pupici si de la noi.

      Delete
  3. Minunate maruntele ai! Sa-ti traiasca si sa te incante cu multe retete!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc,dar sa stii ca eu mult nu apuc sa mananc,ce-i facut de mana lor se pare ca e mai gustos si ptr mine ramane doar putin,de gustat.

      Delete