Thursday, February 21, 2013

Fursecuri cu sofran,stafide si apa de trandafiri

Acum doua saptamani,ne-a vizitat o echipa tanara si prietenoasa de la Transilvania L!ve. Am vorbit despre noi,despre blogul nostru si am pregatit niste fursecuri,care au ajuns in redactie si  au fost laudate in cadrul emisiunii.

Puteti urmari aici emisiunea inregistrata, unde veti vedea si modul de preparare. Recomandam cu mare drag aceste fursecuri, sunt "ca din vise".



Ingrediente:
200 gr faina alba
125 grame zahar
100 unt,la temperatura camerei
1 ou
100 gr stafide
1 plic de sofran Kotanyi
2 linguri apa de trandafiri
1 lingurita praf de copt
putina sare

Amestecam untul,zaharul si oul. Adaugam stafidele,faina,sofranul,praful de copt, sarea si apa de trandafiri.
Amestecam cu o lingura,pana se incorporeaza toate ingredientele.
Punem in tava cu lingura sau lingurita din compozitie. Luam din amestec si cu degetul il impingem in tava.
Dam tava la cuptor,intre 5-8 minute,depinde cat de crocante le vrem. Dupa ce le scoatem din cuptor se vor mai usca.


2 comments: