Thursday, December 12, 2013

Pinguini cu crema de branza

Daca tot am crescut si am devenit mai indemanatice,ne-am propus sa contribuim si noi la masa de sarbatori. Dar in acelasi timp, vrem sa facem ceva pe placul copiilor si ne-am amintit de acesti dragalasi pinguini.
Sunt foarte usor de pregatit,aveti nevoie si de ajutorul adultilor daca inca nu aveti voie sa taiati cu cutitul. Dar asamblarea este partea cea mai distractiva.


Ingrediente pentru un pinguin:
doua masline negre,una sa fie mai mare 
Ceva Pufos cu smantana
o felie de morcov
un miez de lapte


Mod de preparare:
Din maslina mai mare,taiem o bucata,acolo unde trebuie sa fie burta si o umplem cu Ceva Pufos.
Din felia de morcov taiem un triunghi,acesta va fi ciocul,iar ce ramane picioarele.
Acum asamblam. Punem cele doua masline pe scobitoare,iar jos sa fie felia de morcov.
Facem o despicatura in maslina care e capul si punem ciocul. Daca e prea mare,se mai poate micsora.
Se pune pinguinul pe miezul de lapte,care semnifica gheata.
Spor la asamblat!

No comments:

Post a Comment