Wednesday, December 18, 2013

Aperitive cu branza

Continuam cu retetele de sarbatori si astazi venim cu un aperitiv rapid,plin de calciu,exact cum ne place noua.
Noi ne numaram printre cei mai mari fani de miez de lapte,l-am incercat sub diferite forme si toate ne-au placut.


Reteta de astazi este extrem de usor de preparat,nu necesita foc sau manuirea cutitului prea mult. Pot fi pregatite de copii,chiar si fara ajutorul adultilor.

Noi am folosit cornuri,am incercat aceste aperitive si cu alte ocazii si sunt foarte bune cu baguette.
Celelalte ingrediente sunt frunze de salata,rosii,castraveti si frunze de spanac.


Iar acum vine vedeta acestei retete si anume branza,pe care am folosit-o sub diverse forme: crema de branza Ceva Fin cu smantana, miez de lapte, Aperi Frais (bucatelele mici si elegante de branza),cascaval afumat si cascaval Sofia.

Aici aveti nevoie de creativitate si nu de indemanare. Dupa ce taiati branza,o puteti combina cum vreti,doar sa alegeti culorile potrivite.


Speram ca v-am inspirat si pe voi si aceste aperitive se vor regasi si pe masa voastra.

No comments:

Post a Comment