Sunday, October 21, 2012

Fulgi de ovaz cu zahar brun

Toti stim ca micul dejun este foarte important si la fel de important este si ce mancam la micul dejun. 
Azi vrem sa va spunem despre unul dintre felurile noastre preferate si speram sa mai corupem si pe altii,

Motivul pentru care apare in fotografie si punga de fulgi de ovaz este ca din toate pe care le-am incercat,acest produs ni s-a potrivit cel mai bine,fulgii sunt subtiri si se vor inmuia foarte repede.

Noi am deprins obiceiul de a manca fulgi de ovaz de la parintii nostri,dar si de la gradinita Waldorf si credem ca lucrurile cu care ne deprindem la o varsta frageda raman cu noi toata viata.


Combinatiile sunt multiple,azi va aratam varianta de baza si pe parcurs vom reveni si cu alte idei.
Aveti nevoie de fulgi de ovaz,pe care ii puneti in bol si peste care turnati apa fierbinte,apoi adaugati zahar brun dupa gust. Lasati putin sa se inmoaie fulgii si amestecati.

Ne-am bucura tare mult sa auzim ca si voi obisnuiti sa aveti astfel de mic dejun si va invitam la o discutie despre cum arata prima voastra masa a zilei.


No comments:

Post a Comment