Am folosit iar tava de la pentrucopt.ro,e perfecta ptr o portie si marginea inlesneste scoaterea fursecurilor direct pe farfurie. De cand o avem,este singura tava pe care o folosim ptr fursecuri.
Ingredinte pentru fursecuri cu porumb:
1 cana de faina (125 gr)
1/2 lingurita de praf de copt
1/2 cana de unt
1/2 cana zahar tos (125 gr)
1 ou mare
1 cana de fulgi de porumb
3 linguri sirop de artar (optional)
Untul se mixeaza cu zaharul,apoi adaugam oul si continuam sa amestecam pana compozitia devine cremoasa.
Adaugam faina cu praful de copt si dupa ce s-a incorporat putin punem si fulgii de porumb si siropul de artar.
Amestecam usor ca sa nu se sfarame prea tare.
Punem fursecurile cu lingura pe tava si coacem la cuptor 8-10 minute.Se mai intaresc dupa ce s-au racit.
Bune fursecuri ati pregatit dragutelor...
ReplyDeleteMultumim. Am vazut si noi ce prajituri bune faci.
Deletearata apetisant ! le fac si eu ! pupici dragute mici ! o mica intrebare : cana este cea de 250 grame ? multumesc!
ReplyDeleteAm masurat cana si are 200 de ml. Spor la prajiturit!
Delete