Saturday, December 15, 2012

Chec

Ne place atat de mult forma de chec zebrata ca tot ne vine sa mai facem cate ceva,numai sa o incercam din nou. Si cum era neaparat sa avem si o reteta de baza pentru chec,ne-am documentat si dupa mai multe cercetari am hotarat ca aceasta reteta ne surade cel mai mult. Cu mici schimbari,desigur.


Ingrediente:
3/4  cana de zahar (cana de 200 ml)
2 oua
1/4 cana ulei
3/4 cana lapte
2 cani faina 
1 plic praf de copt Dr Oetker
1 lingurita coaja de lamaie Kotanyi
varf de cutit de sare

Se mixeaza ouale cu zaharul,apoi adaugam uleiul si laptele si amestecam.
Cernem faina si praful copt si adaugam compozitiei.
Adaugam coaja de lamaie si sarea si turnam compozitia in tava unsa cu putin ulei.
Dam la cuptorul preincalzit cam 35-40 de minute. Intai la foc mai mare,apoi la mai mic.
Se lasa sa se raceasca si se feliaza.




No comments:

Post a Comment